середу

Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми з інвалідністю, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Особливо цього потребують діти. Це окремі життя, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і, хто допомагає.
Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть особливі люди і вони потребують допомоги і уваги, а саме найперше нашої посмішки та розуміння.
3 грудня 2018 року в МПК «Сучасник» Енергодарським міським ЦСССДМ було організовано та проведено захід «Людина починається з добра».
Спеціалісти та волонтери Центру потурбувалися, щоб захід був цікавим та змістовним. Працювала ігрова зона. Також в рамках заходу було проведено концертно-розважальний захід, підготовлений художніми колективами МПК «Сучасник».
         Вихованці гуртка «Лікарські рослини», «Екосвіт» та їх батьки теж взяли участь у цьому заході. На цікавих майстер-класах вони мали змогу власноруч виготовити обереги, солодкі сніжинки, браслети, іграшку для розвиту моторики, написати побажання на «Деревах побажань», зафарбувати новорічну розмальовку.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

      Офіційно День домашніх тварин в Україні не відзначається. Але це не привід не святкувати це добре й домашнє свято. Як сказав Антуан де...